Online enquêtes

We ontwikkelen enquêtes in Drupal die geschikt zijn voor zowel individuen als organisaties, met of zonder respondentenregistratie. De enquêtes zijn responsive: operationeel op smartphones, tablets en desktops. We kunnen de resultaten van het onderzoek ook samenbrengen in een rapport.

Verschillende typen vraagstellingen zijn mogelijk: o.a. open vragen, selectievragen, en kolomvragen. Instructieteksten kunnen worden toegevoegd die ook video's kunnen bevatten. Hieronder een voorbeeld van een enquête die onderdeel was van een website die wij eerder ontwikkelden.

De enquêtes kunnen onderdeel worden van uw eigen Drupal website, maar wij kunnen ook een (tijdelijke) website voor u ontwikkelen waar de enquête op geplaatst wordt. Deelname aan een onderzoek kan op diverse manieren worden ingeregeld. Wij informeren u graag verder. De kosten van zo'n onderzoek zijn afhankelijk van de omvang van de vragenlijst en de wijze waarop u de resultaten wilt ontvangen: als bestand om zelf verder te analyseren, als een tabellenset, of als een onderzoeksrapport met beschrijvende teksten. De prijzen starten bij € 5.000.

LiqueFactive